Personal: certME pentru Utilizatori

Cine?

ORICE persoană fizică care doreşte să nu mai piardă timpul cu deplasări şi să se bucure cu adevărat de o experienţă digitală în accesarea 100% online a unei game variate de servicii, pentru care procesele de verificare a identităţii şi înrolare digitală sunt necesare sau obligatorii!

Cum?

1

Parcurgi procesele de identificare şi validare a identităţii la un validator certME. Poţi obţine certME împreună cu certificatul calificat de la certSIGN, la sediul din Bucureşti, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29A, AFI Tech Park 1.

2

Optezi gratuit pentru certME

3

Primeşti un portofel electronic de identitate certME (aplicație mobilă)

4

Alegi un furnizor de servicii din ecosistemul certME.
Acum poţi folosi certME pentru a obţine un certificat calificat de semnătură electronică certSIGN pe token de aici sau un certificat calificat Paperless pentru serviciul de semnătură electronică la distanță aici

5

certME garantează furnizorului identitatea ta

6

Obţii serviciul furnizorului online, fără costuri şi deplasări suplimentare!

De ce?

Gratuitate

Obţinerea şi utilizarea identităţii certME este gratuită.

Economie de timp

Un singur drum la cel mai apropiat partener certME, o singură verificare a identităţii, o identitate digitală pe care o poţi folosi la multipli furnizori de servicii.

Servicii 100% online.

Indiferent unde te afli (acasă, la birou, în concediu), poţi accesa exclusiv online serviciile furnizorilor parteneri certME.

Posibilităţi nelimitate

Îţi poţi folosi identitatea digitală de încredere pentru achiziţionarea unei game extrem de variate de servicii – bancare, telefonie, TV, internet, energie electrică, gaze naturale, asigurări etc.. Fără constrângeri de timp (poţi avea acces 24/24 – 7/7 la servicii) sau spaţiu (fără deplasări la un anumit ghişeu/punct de lucru).

Siguranţă şi control asupra datelor personale.

Datele tale personale nu sunt stocate în certME, acestea se regăsesc în portofelul tău electronic de pe telefonul mobil, sub controlul tău exclusiv. certME păstrează în blockchain doar dovezile criptate de validare a identităţii. Şi doar tu decizi dacă şi ce date specifice oferi mai departe furnizorilor.

SUPORT

Vrei să afli mai multe despre certME? Trimite-ne un e-mail cu întrebările tale!

hello@certme.ro

Descarcă aplicația certME