Business: certME pentru Furnizori de servicii

Cine?

ORICE companie care doreşte să ofere clienţilor posibilitatea accesării online a serviciilor şi pentru care se consideră necesară cunoaşterea identităţii acestora. Soluţia certME elimină necesitatea prezenţei fizice a clienţilor şi interacţiunii cu personalul propriu pentru procesele de identificare aferente procedurilor de digital onboarding şi KYC.

Bănci

Telecom

Utilități

Spitale / Clinici

Școli / Licee / Universități

Instituții

Online Store

Magazine online

De ce?

Conformitate cu cerinţele legale

Prin furnizarea de identităţi digitale de încredere conform Regulamentului eIDAS nr. 910/2014, la un nivel substanţial de asigurare, şi cu aplicarea politicilor GDPR şi procedurilor KYC specifice.

Mai mulţi clienţi

Prin punerea în comun a proceselor de identificare în vederea înrolării clienţilor, fiecare partener certME poate penetra noi piețe și poate chiar adăuga noi tipuri de servicii în portofolii.

Peste 100.000 de potenţiali clienţi ale căror date au fost deja verificate de certSIGN în calitate de prestator calificat de servicii de încredere

Deschidere geografică

Prin interacţionare online, nu mai există limitări geografice privind punctele de lucru şi plaja de potenţiali clienţi pe care acestea le acoperă - poţi primi clienţi de oriunde.

Reducerea costurilor

Creşti randamentul investiţiilor prin reducerea costurilor de interacţiune cu clienţii (personal, realizare, procesare, transmitere şi depozitare documente pe hârtie, timp alocat acestor procese etc.), fără a mai fi necesar un nou proces de identificare pentru fiecare client nou.

Cum?

1

Devii partener în ecosistemul certME.

QR Code Icon-02

2

Un utilizator certME care doreşte un serviciu oferit face sign-up printr-un simplu scan de QR code, utilizând aplicaţia mobile certME, furnizându-ţi astfel datele de care ai nevoie.

3

Prin certME transmiti o solicitare de verificare a identităţii utilizatorului.

4

În baza solicitării tale şi a dovezilor criptate de validare a identităţii gestionate în blockchain, certME îţi transmite o confirmare a datelor acestuia, ele fiind deja verificate cu un nivel de încredere garantat de certME.

5

Utilizatorul certME devine clientul serviciului tău online.

Știai că poţi folosi certME şi pentru autentificarea clienţilor existenţi?

Mecanismul de validare a identităţilor digitale poate fi implementat astfel încât clienţii să îşi acceze conturile simplu, rapid şi în siguranţă prin certME!
SUPORT

Vrei să afli mai multe despre certME? Trimite-ne un e-mail cu întrebările tale!

hello@certme.ro

Descarcă aplicația certME